Zenfolio | Fotos de Montserrat Montserrat Photos | Escalant al Vermell del Xincarro

Escalant al Vermell del Xincarro

November 17, 2009  •  Leave a Comment

On? Al Vermell del Xincarro (vessant S d'Agulles/Frares). Des de la via en fissura que hi ha a la dreta del sostre de Sessio Digital. Assegurat amb corda a mitja via. La ubicacio és clau en aquesta fotografia: L'escalador i el fotograf es troben a la mateixa alçada connectant i donant un ambient aeri a la imatge.

Quan? Novembre del 2009. A la Tardor, Montserrat s'omple amb les millors llums i colors.

Com? Amb el Nikkor 50mm f/1.4 disparant a ISO200, 1/500 f/8. Composicio en 3/4 equilibrant paret/escalador amb fons de penyasegats i el blau del cel. Com que la foto es va fer prop de migdia, el cel va ser polaritzat durant el processat de la imatge amb Capture NX2.

Perquè? Pq mescla fotografia d'escalada amb fotografia de paisatge. Pq revela la cara humana més salvatge i aventurera de Montserrat (Homo Montserratinus). Pq hi apareix una via molt representativa del caràcter principalment tècnic de l'escalada que domina a Montserrat. Per la sensacio aèria i per descobrir que un 50mm no és necessàriament una optica aburrida en fotografia de paisatge i muntanya.

Aquest fotografia guanyà el primer premi del Concurs de Fotografia del Patronat de la Muntanya de Montserrat (Edició 2010), llavor de montserratfoto.com

Escalada esportiva a la muntanya de Montserrat (Vermell del Xincarró) :: Escalada deportiva en la montaña de Montserrat (Vermell del Xincarró) :: Sport climbing in the mountain of Montserrat (VermellEscalada esportiva a la muntanya de Montserrat (Vermell del Xincarró)Escalada deportiva en la montaña de Montserrat (Vermell del Xincarró) :: Sport climbing in the mountain of Montserrat (Vermell del Xincarró)


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November (1) December
January February March April (1) May June July August September October November December
January February (2) March April May June July August September October November (1) December
January February (1) March April May June July (1) August September October November December
January February March April (1) May June July August September (1) October November December
January (1) February March (1) April May June July August September October (1) November (2) December (1)
January (1) February March April (1) May June (2) July August (1) September (1) October November December (6)
January (2) February March April May June (1) July (1) August September October November December
January (1) February March April May June July August September October November December